« Terug

Fab.Portemonnee
Fab.Portemonnee
Fab. is een accessoire label bestaande uit leren tassen, portemonnees, clutches, jasjes, riemen, sieraden en sinds kort zonnebrillen. Onze collectie, van grote shoppers tot en met kleine clutches, komt in vele kleuren en diverse prints en leersoorten. De Love collection bestaat uit tassen en purses met opgestikte harten in alle denkbare kleurcombinaties. Daarnaast komt Fab. met shoppers en clutches in suede leer met studs, sliertjes en roesjes in vele kleuren. Fab is origineel en fashionable!

Alle accessoires van Fab. zijn handgemaakt en zijn naast stylisch voor het oog ook zeer praktisch in gebruik. Fab. staat voor kwaliteit en een luxe stoere uitstraling voor een betaalbare prijs. Fab. is altijd herkenbaar door het hartje dat overal terug te vinden is.

Neem een kijkje op onze website voor de collectie.
Je wordt er vrolijk van!


Tags:Fab.Mini Purse, Fab.Buckle Purse, Fab.Purse Big, Fab.purse Plate, Fab.Little Star Purse, Fab.Big Love Stud, Fab.Star Love Purse Big, Fab.Portemonnee, Fab.Portemonnee Online, Fab.Portemonnee verkooppunten, Fab.Portemonnee Sale, Fab.Portemonnee Uitverkoop, Fab.Portemonnee Online Sale, Fab.Portemonnee Outlet, Fab.Leren Portemonnee,(Bezoek website)


Producten van Fab.Portemonnee :
Fab. purse star love Fab. purse star love, Prijs: 99.00
De bekende Fab. portemonnee in de kleur blue 50 met fuchsia sterren en harten. De rits van de portemonnee is goud en de voering is fuchsia. De afmeting is 20 x 11 cm.
Fab. Zipper line purse Fab. Zipper line purse, Prijs: 99.95
De zipper line portemonnee is nieuw in de collectie van Fab! Deze uitvoering heeft een mooie zalm kleur met goudkleurige ritsen en binnenvoering. Achter de ritsen aan de buitenkant van de portemonnee zit een extra vakje. De afmeting is 20 x 11 cm.
Fab. purse star love red/red Fab. purse star love red/red, Prijs: 99.95
De star/love portemonnee is nieuwe in de collectie van Fab. De bekende harten zijn in deze nieuwe variant gecombineerd met sterren. Deze rood leren portemonnee heeft een red milling rits en een rode binnenvoering. De afmeting is 20 x 11 cm.
Fab. purse love stud black Fab. purse love stud black, Prijs: 109.00
De bekende Fab. portemonnee maar nu met kleine studs in de vorm van een hartje. De kleur van de portemonnee is zwart. De rits is goud en de voering is zwart van kleur. De afmeting is 20 x 11 cm.
 
Fred de la Bretoniere