« Terug

BELUCIA
BELUCIA
BELUCIA is het luxe tassenmerk van de Nederlandse designer Monique Coumans. Zij ontwerpt met veel passie en toewijding, luxueuze lederen handtassen en portemonnees over een breed scala van verschillende stijlen, diverse leersoorten en kleuren, voor de zelfbewuste vrouw die grote waarde hecht aan stijl, tijdloze elegantie en kwaliteit - For all women who want to be seen with something special.
Top kwaliteit leer en hardware, Exclusiviteit, Precisie, Aandacht voor details en faire prijzen � dat zijn de sleutelwoorden van het merk BELUCIA: Een symbool van elegantie, uniek en tijdloos Italiaans design.
Elk artikel is hand gemaakt en ieder model wordt in limited editions vervaardigd waarbij de selectie van zeer hoogwaardige kwaliteit materialen centraal staat en nooit uit het oog wordt verloren. BELUCIA Luxury Handbags & Wallets worden gemaakt van de zachtste, mooiste en meest luxueuze lederen die beschikbaar zijn en speciaal geselecteerd uit de beste leerlooierijen in Itali�, Frankrijk en de VS.

To own a BELUCIA Handbag / Wallet is to know that some things exist beyond the trends, the fads, the flavors of the month; that luxury- real luxury- is defined by the test of time.

Dreaming of Luxury
Love the difference
Love�. BELUCIA(Bezoek website)