« Terug

Sticks and Stones
Sticks and Stones
Sticks and Stones is een Amsterdams fashion label dat al 30 jaar is gespecialiseerd in het produceren van lederen damesmode. De collecties zijn 'Dutch Design', maar worden ook be´nvloed door de trends uit New York, Parijs en Milaan.

Sticks and Stones staat bekend om zijn kleurrijke collecties. De modelijn van Sticks and Stones vormt een mix van trendy en klassieke stijlen. Dankzij deze combinatie zijn de creaties hip en tijdloos tegelijk.

De Sticks and Stones jassen hebben een uitstekende pasvorm en zijn gemaakt van de zachtste leersoorten. De tassen en accessoires vallen op door de contrasterende voeringen en zijn handig in het gebruik. De Sticks and Stones producten zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met respect voor mens en milieu.

Regelmatig zijn de lederen kleding en tassen van Sticks and Stones in de modebladen of op televisie terug te zien.

Tags: sticks and stones , leather , leder , leer , leren jassen , mode , leren tassen , fashion , damesmode , leren kleding , tassen , jassen , jas , leather coat , leather coats , leather bag , leather bags , lammy , leather clothing , leather garments , lederen broeken(Bezoek website)