« Terug

Fashionchick Tassen
Fashionchick Tassen
Fashionchick is de grootste online mode & beauty site voor vrouwen. Kleding, schoenen, tassen en sieraden. Shop online bij Fashionchick.nl

Fashionchick.nl is de eerste social shopping site voor modebewuste vrouwen in Nederland. In de Fashion-Finder vind je alle kleding, schoenen en accessoires van de leukste en meest originele webshops. Via ons kun je doorklikken naar de webshop zelf om het desbetreffende product direct online te bestellen.

Virtuele kledingkast

Leden, de zogeheten Fashionchicks, kunnen kledingstukken ook in hun virtuele kledingkast bewaren als ze het product niet meteen willen bestellen. Ook is het een manier om je mode smaak kenbaar te maken aan andere vrouwen in Nederland, elkaar te inspireren en helpen zoeken naar de leukste mode die er online wordt aangeboden!

Webshop overzicht

Fashionchick.nl heeft een selectie van de leukste en vertrouwde webshops gemaakt. Hierbij kijken wij naar de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, originaliteit en het product assortiment. Webshops die worden goedgekeurd krijgen een basisvermelding. Fashionchicks kunnen lid worden van een webshop door hem toe te voegen aan hun profiel.

Merken overzicht

De selectie van de leukste mode merken wordt steeds groter. Ook kunnen de Fashionchicks lid worden van hun favoriete merk door hem toe te voegen aan hun profiel.(Bezoek website)