« Terug

Succes
Succes
In 1928 verscheen het eerste maandblad voor de zakenman, genaamd Succes. Al snel werden ook boeken en cursussen uitgegeven om het zakendoen te ondersteunen. In 1933 verscheen de eerste editie van de Succes Agenda, één van de eerste losbladige agenda’s ter wereld. Binnen enkele jaren boekte de Succes Agenda ook op internationaal vlak succes dankzij haar kwaliteit.
Vandaag de dag bestaan de boeken, cursussen en het tijdschrift niet meer en concentreert Succes zich volledig op de losbladige agenda’s. De omslagen worden nog steeds volledig met de hand vervaardigd om de oorspronkelijke kwaliteit te waarborgen. Was de Succes Agenda vroeger vooral een zakelijk hulpmiddel, tegenwoordig is de agenda een betrouwbare partner voor het in balans brengen van je kostbare vrije en verplichte tijd. En de unieke collectie expressieve omslagen maakt van Succes naast een handig planningsmiddel tevens een trendsettende modeaccessoire.



Tags: agenda s , agendavullingen , tassen & accessoires , tassen , portemonnees , schrijfmappen , etuis , pennensets , diversen , iphone & ipad , designer specials , business specials



(Bezoek website)